SOUTĚŽ

Vyfoť plešouna - IG

Pleška nebo kouty?

Vyfoť sebe, bráchu, tátu, milence nebo svého kamaráda a získej pro něj nové HÁRO OD VLASYZTURECKA.CZ v hodnotě 79 900 Kč!

Získej pro něj transplantaci vlasů na prestižní klinice v Istanbulu!

Dejme plešce sbohem a získej zpět své sebevědomí pro sebe, nebo pro něj! Už víš, koho nominuješ? 🤩

Sledujte naši stránku VLASYZTURECKA na Instagramu nebo Facebooku a zapojte se do této výjimečné soutěže.

Co pro to vše musíš udělat?



Facebook

✅️ Pod příspěvek nahraj fotku té nejlepší plešky a důvod, proč zrovna tohle zrcátko má dostat nový háro.

✅ Sleduj naši stránku.

✅️ Soutěž končí 31.5.2024.


Instagram

✅️ Do zprávy nám pošli fotku té nejlepší plešky a důvod, proč zrovna tohle zrcátko má dostat nový háro a označ osobu v komentáři pod příspěvkem.

✅️ Sdílej tento příspěvek.

✅ Sleduj naši stránku.

✅️ Soutěž končí 31.5.2024.

 

Soutěžní podmínky:

Organizátorem soutěže je společnost Gentlemen Corporation, s.r.o., provozující web Vlasy z Turecka.cz, IČO: 14299577. Soutěž probíhá od 26. února 2024 do 31. května 2024. Účastnit se mohou výhradně občané České republiky, kteří mají právo nominovat dalšího občana České republiky. Účastníci soutěže jsou povinni nominovat kandidáta zasláním příspěvku obsahujícího fotografii a text pod hlavní příspěvek soutěže, v němž odůvodní, proč by měl být jejich nominant vybrán jako vítěz hlavní ceny.

Dále je nutné, aby soutěžící sledovali stránku VLASYZTURECKA na Instagramu nebo Facebooku. Vítězem se stane osoba nominovaná účastníkem soutěže. Hlavní cena není převoditelná na jinou osobu. O výherci rozhodne tříčlenná porota na základě fotografií a zdůvodnění, proč by měl být nominant vybrán.

Vítěz soutěže vyjadřuje souhlas s tím, že během transplantace vlasů bude celý proces dokumentován (fotografie, video) a tento materiál bude následně využit pro marketingové účely. Hlavní cenou je balíček BASIC, jehož hodnota je specifikována na stránce: https://www.vlasyzturecka.cz/cena/.