Jak zvýšit úspěch transplantace

jak-zvysit-uspech-transplantace

a) Psychická pohoda

Jak dobře víme, naše psychická pohoda má velký vliv i na naše fyzické zdraví. Proto je důležité pečovat o naše tělo nejen v případě, že nás čeká transplantace. Před operací se snažte vyvarovat stresu a jakékoliv duševní zátěži. Důležité je udržovat si co nejklidnější mysl. Po zákroku si připomeňte, že bolest nebo nevzhledné stroupky jsou pouze přechodné. Místo toho se soustřeďte na pozitivní stránku věci - vše nejtěžší máte již za sebou a můžete se těšit na komplimenty od přátel a známých, jak vypadáte o několik let mladší.

b) Být 100 % fit

Trpíte dlouhodobě nějakým problémem, ale nevěnujete mu patřičnou pozornost? Je váš denní jídelníček složen převážně z potravin, které nejsou prospěšné pro vaše tělo? Konzumujete alkohol v množstvích přesahujících doporučené limity? Jste kuřák?

Jako zdravotníci vám můžeme zaručit, že péče o vaše zdraví by měla být na prvním místě. Správná životospráva a odstranění škodlivých návyků mohou významně přispět k celkovému zlepšení vašeho zdravotního stavu a mít pozitivní vliv na mnoho dalších aspektů vašeho života. Je dokázáno, že u jedinců s vyváženým životním stylem dochází k rychlejšímu a efektivnějšímu hojení jakýchkoli zranění či nemocí, protože jejich tělo je lépe připraveno čelit různým zdravotním výzvám. Doporučujeme proto zvážit změny ve vašem přístupu k zdraví a začít se aktivně starat o svou fyzickou kondici a psychickou pohodu.

c) Správná rekonvalescence

U každého lékařského zákroku hraje klíčovou roli správná rekonvalescence. Je absolutně nezbytné, abyste striktně dodržovali všechna naše doporučení, která v některých situacích mohou být značně restriktivní. Jak je vám jistě známo, zotavení se může odehrávat postupně a celý proces může vyžadovat několik měsíců trpělivosti. Proto je esenciální zachovat si vytrvalost. Adekvátní rekonvalescence je pro dosažení požadovaného výsledku naprosto zásadní.

d) Doplňky stravy 

Abychom dosáhli ještě lepších výsledků, klíčovou roli hraje správný výběr doplňků stravy. Proto bychom vám rádi doporučili, abyste se obrátili na odborníka. Ten vám může vše podrobně vysvětlit a pomoci najít to nejlepší řešení přímo pro vás.

e) Správný výběr kosmetiky

Na trhu existuje nepřeberné množství produktů určených pro péči o vlasy, avšak je nezbytné si uvědomit, že vlasy po transplantaci vyžadují zvláštní pozornost a nejkvalitnější dostupnou péči, a to i ve výběru vhodných přípravků. Pokud si nejste jisti, jak správně pečovat o své vlasy po transplantaci, neváhejte se obrátit na nás. Naši odborníci Vám poskytnou profesionální poradenství a doporučí produkty, které zaručí Vašim vlasům maximální možnou péči.